42 26 25 24 info@kjeldadam.dk

Parkinson behandling med kropsterapi i København

Parkinsons sygdom

Sygdommen Parkinson kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Nogle af de mere fremtrædende symptomer er de motoriske problemer i form af langsommelighed, stivhed og rystelser, der kan give spændinger og smerter. Ofte starter symptomerne i den ene hånd, og kan så brede sig til hele den ene side af kroppen. Med tiden kan det også påvirke den anden side af kroppen. Vores sundhedssystem har ikke mange andre muligheder end at behandle med medicin, som dæmper symptomerne. Denne form for behandling helbreder ikke sygdommen, og symptomerne forværres ofte med tiden. Mange oplever også at medicinens effekt efterhånden bliver mindre og mindre.

Parkinson – den videnskabelige forklaring

Den videnskabelige forklaring på Parkinsons sygdom er, at der er tale om en nedsat funktion af hjernecellerne i et lille område i hjernen, substantia nigra. Cellerne i dette område udskiller signalstoffet dopamin. Dopamin er et af de såkaldte lykkehormoner, og har en lang række funktioner i kroppen. Det har bl.a. betydning for fysiske og psykiske funktioner som indlæring, styring af bevægelser, stemningsleje, tankevirksomhed og hukommelse. Mangel på dopamin kan føre til stivhed og langsomme bevægelser i arme og ben, og forskellige grader af rysten, særligt i hvile.

I langt de fleste tilfælde af Parkinson kender man ikke årsagen. Man ved at tilstanden i nogle tilfælde kan opstå pga virusinfektioner, forgiftninger eller bivirkninger fra særlige typer af medicin.

Alternativ behandling af Parkinson med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Det er min erfaring som behandler, at Parkinsons sygdom skyldes en ubalance i systemet, som får kroppen til at reagere med de symptomer man kender i forbindelse med Parkinson. Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi kan have en meget positiv effekt på symptomerne. I nogle tilfælde kombinerer jeg behandlingerne med Bevidsthedsterapi, hvor man går ind og arbejder med underbevidstheden. Mange oplever at symptomerne bliver kraftigt dæmpede eller helt forsvinder. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, men mange oplever en effekt efter de første behandlinger. Kontakt mig, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker at bestille en tid til behandling. Det er også muligt at booke en tid online her på hjemmesiden, så får du en bekræftelse med det samme.

Ønsker du at booke en tid?

Share This