Healing i København - genskab balancen i krop og sind

Hvad er healing?

For mange mennesker lyder healing som noget meget alternativt, men i bund og grund har de fleste prøvet at heale sig selv uden at vide det. Hvis man fx slår sin albue, så vil de fleste straks lægge hånden på albuen og ømme sig. Det er faktisk healing. Ordet betyder at gøre hel, så at heale er at videreformidle energi. Udgangspunktet for al healing er, at alt i og omkring os dybest set er energi. Dette er der ikke noget mystisk eller alternativt i. Naturvidenskaben forudsætter, at alt er bundet sammen af energi på det atomare plan. Når man healer, arbejder man med kroppens energifelt, og dermed med den overbevisning, at der findes en universel energi, der gennemstrømmer alt. Denne universelle energi kendes fra kulturer over hele verden, og kaldes livsenergi, chi, qi, prana, osv. Det er en højfrekvens energi, der hjælper med at genskabe både fysisk og psykisk balance.

Min egen indgang til at arbejde som healer var at jeg blev uddannet Reiki Healer. Efter nogle år skiftede jeg til at være Universel Healer. Jeg fandt ud af at effekten af mine behandlinger blev endnu større, når jeg arbejdede som Universel Healer frem for Reiki Healer.

Hvordan virker healing?

Healing kan bruges til at scanne systemet for blokeringer. Man kan herefter rense blokeringerne væk, både på det fysiske og det psykiske plan og dermed genoprette balancen i systemet mellem krop, sind og ånd. Det er energi, der hjælper kroppens selvhelbredende kræfter og det er ikke afgørende om klienten tror på healing, Gud eller Universet for at det virker.

Denne Universelle energi går derhen, hvor der er brug for den, med andre ord er det klientens eget system der bestemmer, hvad der heales. Når jeg anvender energien i forbindelse med en behandling, så kommer det til at fungere som en form for turbo, og forstærker således effekten af behandlingen. Jeg anvender ofte healing som et supplement til de andre behandlingsformer jeg arbejder med.

Som behandler kanaliserer jeg en udefrakommende energi, og bruger dermed ikke min egen energi. Ellers ville jeg blive drænet for energi i forbindelse med en behandling. Healing er ikke manipulerende og kan ikke skade. Det er klienten, der “trækker” præcis den mængde energi, som den pågældendes system har brug for.

Healingsmassage

Afhængig af den problemstilling man kommer med, så kan det også være gavnligt at behandlingen udføres som en healingsmassage. En healingsmassage er en blid afspændingsmassage, der får kroppen til at slappe endnu mere af, og gøre den mere modtagelig overfor healingen. Vær opmærksom på at denne behandling tager længere tid, og at du derfor skal booke en ekstra halv time. Kontakt mig for at høre mere om mulighederne.

Hvem kan have gavn af healing?

Jeg har erfaring med at healing kan have en gavnlig effekt i forhold til rigtig mange forskellige ting, blandt andet

 • Stress
 • Autoimmune sygdomme
 • Funktionelle lidelser
 • Sportsskader og overbelastning
 • Betændelsestilstande / inflammation i kroppen
 • Smerter og spændinger
 • Fremskynder heling af knoglebrud og sår fx ifm operation
 • Cancer/kræft
 • Multipel (dissemineret) Sclerose
 • Parkinsons sygdom
 • Fordøjelsesproblemer
 • Søvnproblemer
 • og meget andet

Kontakt mig for at høre nærmere om, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig i din situation, eller book en tid online.

Klientudtalelse

Jeg faldt om i min køkkenhave, derefter havde jeg snurren fra min højre hofte og ned i knæet, det blev værre dag for dag. Jeg var bange for at det var en discus.

Kjeld gav mig en behandling, hvor vi både snakkede om det der var sket, så gav han mig kranio sakral behandling, bindevævsmassage og til sidst healing.

Jeg er meget jordnær og tror ikke på så meget hokus pokus, men da Kjeld healede mig kunne jeg kun mærke mit baghoved og mit haleben hvor Kjeld holdt sine hænder, resten af min krop føltes som om den svævede! Da jeg kørte derfra havde jeg ingen snurren eller lign. nogle steder, og siden har jeg haft det super.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kjelds behandlinger!!

Linnéa

Share This