Ansvarsfraskrivelse

Jeg vil gerne sikre at der ikke opstår misforståelser i forbindelse med indholdet på kjeldadam.dk. Jeg har derfor valgt at fremsættes denne ansvarsfraskrivelse, som opstiller forudsætninger for indholdet på hjemmesiden.

Uddannelsesmæssig baggrund

Jeg er ikke uddannet læge eller diæstist, og alle kost og livsstilsændringer er derfor på eget ansvar. Hvis du er i tvivl om ændringer er fornuftige i din specifikke helbredssituation, så anbefaler jeg at du rådfører dig med en læge eller anden professionel som du har tillid til.

Jeg har taget forskellige kurser og uddannelser inden for kropsterapi, anatomi, fysiologi og sygdomslære (læs mere her). Ud over det er jeg et helt almindeligt menneske der fortæller, hvad der har virket for mig og håber at det kan fungere som inspiration. Alt hvad der hører under lægelige spørgsmål og psykologiske forstyrrelser kræver særlig vejledning. Det ligger derfor uden for mine uddannelsesmæssige kompetencer, og jeg vil derfor opfordre dig til at søge egen læge.

Brug af kilder

Jeg deler oplysninger fra mange forskellige kilder, som jeg stoler på. Hvis der ikke fremgår kildehenvisninger til indholdet, er det et udtryk for mine egne holdninger og erfaringer inden for det givne emne. Det er til hver en tid op til dig selv at tage stilling til hvad der føles rigtigt for dig. Se denne hjemmeside som inspiration til din udvikling, og forhold dig kritisk til hvad du læser her og andre steder.

En hjemmeside kan se meget officiel ud, men tag ikke for givet at indholdet er korrekt af den grund. Selv blandt forskellige organer i det etablerede sundhedssystem, kan der være divergerende meninger om hvilken behandling der er den korrekte til en given problemstilling. Så igen, forhold dig kritisk til dine kilder, og mærk efter, hvad der føles rigtigt for DIG.

Dit helbred er ALTID dit ansvar og jeg kan ikke tage ansvaret for det du oplever i processen eller de valg du træffer.

 

Share This