Luksusbehandling

Luksusbehandling • hvad kan den indeholde?

En Luksusbehandling varer 3 timer, og kan kombineres af de forskellige behandlingsformer jeg tilbyder. Behandlingen indledes med en kort samtale, hvor vi finder ud af, hvad du ønsker. Jeg arbejder normalt meget intuitivt, så hvis du ikke har specifikke ønsker, kan du også vælge bare at tage imod, og overlade det til mig, hvordan behandlingen skal forløbe. Det er det de fleste vælger. Men hvis du fx har smerter et sted, eller andet der fylder, så kan vi vælge at have det som et fokus i behandlingen. Følgende er noget af det der typisk kan indgå i behandlingen:

  • Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi
  • Bindevævsterapi
  • Terapeutisk Afspændingsmassage
  • Dynamisk Ansigtsmassage
  • Healing

 

Baggrunden for Luksusbehandlingen

En Luksusbehandling er ikke “bare” 3 timers forkælelse og velvære. Det er selvfølgelig altid rart når en behandling er behagelig, og man føler at man bliver forkælet. Baggrunden for denne behandlingsform har dog et terapeutisk afsæt. Efter at have arbejdet nogle år med mine øvrige behandlingsformer, fandt jeg ud af at nogle klienter havde behov for noget mere. Når jeg fx kombinerede Bindevævsterapi med en Terapeutisk Afspændingsmassage, og lod behandlingen tage den nødvendige tid, så skete der noget andet for klienterne. Det betyder ikke, at jeg normalt afsætter for lidt tid. I nogle tilfælde er der bare behov for at gå ekstra i dybden med visse problemstillinger af fysisk eller psykisk karakter.

Afspænding af bindevævet

Når man anvender denne behandlingsform, så giver kroppen efter på en anden måde. Behandlingen får dermed pludselig en helt anden dybde. En afspændt krop responderer bedre på energiarbejde end hvis man er meget anspændt. Man kan fx have nogle følelsesmæssige problemstillinger, som gør at man spænder op i kroppen. Dette kommer særligt til udtryk i bindevævet. Når der løsnes op for disse spændinger, får systemet pludselig rum til at håndtere følelserne. Det oplever nogle som billeder, lys, farver eller fysiske fornemmelser i kroppen. Se fx hvordan flere af mine klienter har beskrevet det.

Når man løsner kroppen op på forskellige måder, ved at kombinere flere metoder, så ændrer man hele kemien i kroppen. Det er denne ændrede kemi, der blandt andet kommer til udtryk som beskrevet før. Men det har en langvarig effekt. Det stopper ikke bare fordi man ikke længere mærker det i kroppen. Hele kroppen er blevet stimuleret og processer er sat i gang, og arbejder videre længe efter at behandlingen er afsluttet. Processerne kan vare timer, dage og uger, alt efter hvilke problemstillinger man kommer med.

Tid er også terapi

Det faktum at klienten bevidst og ubevidst ved, at der er afsat så lang tid til behandlingen, betyder at de ikke føler sig stressede over at behandlingen snart er slut. Eller er bekymrede over om vi nu når at få arbejdet ordentligt med problemstilligen. De tillader med andre ord sig selv at miste tidsfornemmelse. Det er noget vi sjældent tillader os selv i vores travle liv. Så selvom 3 timer kan lyde af rigtig lang tid, så får jeg altid samme reaktion fra klienterne. De er altid overraskede over at tiden allerede er gået. Og de har på intet tidspunkt følt at det blev for meget.

Ansigtet – et spejl af kroppen

Hvis man vælger at kombinere behandlingen med den Dynamiske Ansigtsmassage, så får behandlingen i mange tilfælde en dybere dimension. At arbejde med ansigtet, er for mange forbundet med utroligt velvære. Samtidig er ansigtet også et spejlbillede af resten af kroppen. De fleste kender til den form for zoneterapi man laver på fødderne, men det samme kan man lave i ansigtet. Det er dog en meget blid behandling, og ikke på nogen måde smertefuld eller ubehagelig, sådan som det til tider kan være på fødderne. Har man en problemstilling et eller andet sted i kroppen, kan det ofte være en fordel at arbejde med det fra forskellige vinkler. Her kan tilgangen via ansigtet være en af mulighederne, og man får derfor en ekstra dimension og dybde i behandlingen.

 

 

Klientudtalelse

Luksusbehandling:
Knap tre timers ren nydelse. Med en kombination af kraniosakralterapi, bindevævsterapi og afspændingsmassage kommer denne behandling hele vejen rundt. Kjeld skaber en god og tryg atmosfære og det er nemt at give sig hen i hans kyndige hænder. Krop og sind føltes meget afslappet bagefter, og virkningen varer i dagevis…

VELVÆRE PÅ HØJT PLAN

Pernille

Share This