Velvære - hvorfor er det vigtigt?

Velvære

Mange opfatter wellness og velvære som ren luksus, underforstået at det er noget vi sagtens kan undvære og at det ikke har nogen langvarig effekt. Dette kan også godt være tilfældet. Og det er der heller ikke noget galt i. Vi kender det fra mange situationer. Hvis man drikker et glas god vin, så kan man sige at det er noget man sagtens kunne undvære, og det har ikke nogen langvarig effekt. Så snart alkoholens virkning har fortaget sig, så har vinen ikke længere nogen fysisk virkning på kroppen.

Men hvis man fx drikker en god vin til noget lækkert mad, og i godt selskab med andre mennesker, så kan fornøjelsen ved denne vin pludselig have flere dimensioner. Ud over alkoholens virkning, kan der også blive frigivet lykkehormoner i hjernen. Situationen kan altså være med til at ændre kemien i kroppen. Hvis situationen har været særligt positiv, kan den måske give et varigt minde i vores hukommelse.

Kombinationen af velvære og kropsterapi

På samme måde kan det være at modtage forskellige former for velvære-behandlinger. Når jeg anvender det i mine behandlinger, så er det med henblik på at forstærke effekten af kropsterapien. Mange følelsesmæssige problemstillinger kan sætte sig som spændinger i kroppen. Når kroppen medtager forskellige former for massage, så slapper man bedre af og åbner endnu bedre op for den kropsterapeutiske del af behandlingen. Den fysiske berøring der er i massage påvirker også kroppens kemi ved at frigive lykkehormoner.

Mange oplever denne kemi som følelsesmæssige påvirkninger. Nogen mærker det som en pludselig lykkefølelse. Andre ser det som lys, selvom de ligger med lukkede øjne. Og andre igen får billeder frem af gode minder eller ser måske pludselig mere positivt på ting de har gået og grublet over. På den måde kan den fysiske behandling påvirke os psykisk og omvendt. Ved at stimulere kroppen på flere forskellige måder, kan vi nå dybere i behandlingerne.

Velvære-behandlinger

Jeg tilbyder forskellige former for velvære-behandlinger, som kombineres med kropsterapi. Terapeutisk afspændingsmassage er en kropsmassage for hele kroppen eller de dele af kroppen, der måtte have behov for ekstra fokus. Med Dynamisk ansigtsmassage, arbejder man også med kroppen, men med udgangspunkt i ansigtet. De fleste kender til zoneterapi på fødderne, men man kan lave tilsvarende zoneterapi i ansigtet. Ønsker man den ultimative behandling, kan man vælge Luksusbehandlingen. Det er en behandling, hvor jeg kombinerer alle de behandlingsformer jeg tilbyder, i et mix der er tilpasset den enkelte klients behov. Denne lange og intensive behandling kan virkelig gøre en forskel.

Share This