Om mig

Portræt af Kjeld Adam

Kjeld Adam

Mit navn er Kjeld Adam, jeg er 53 år og er stolt far til en datter på 13 år.

I over 20 år har jeg beskæftiget mig med IT i diverse afskygninger, men har med årene tydeligt kunne mærke at der var noget, der trak mig i en anden retning. Derfor valgte jeg at følge min passion og begyndte at beskæftige mig med kroppen og sindet.

Nedenfor kan du læse om mine faglige kvalifikationer. Men jeg har også gennem livet fået mange erfaringer og personlige oplevelser. Det betyder at jeg ikke kun har et teoretisk kendskab, men også på egen krop har fået et personligt kendskab til mange af de emner jeg hjælper mine klienter med i klinikken til daglig. Jeg har derfor en rigtig stor empati og forståelse for de problemstillinger mine klienter kommer med.

Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter
Eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut

Faglige kompetencer

Jeg har flere kurser og uddannelser indenfor kropsarbejde og selvudvikling, og er medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Jeg er desuden Registreret Alternativ Behandler (RAB). RAB er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til Sundhedsstyrelsens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis. Du kan læse mere om RAB her.

Jeg har således været omkring Afspændingsmassage, Bindevævsterapi, Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, Healing, PSYCH-K, yoga, clairvoyance mm. Desuden har jeg en uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære, som forbinder det naturvidenskabelige udgangspunkt med et holistisk grundsyn. Uddannelsen lagde vægt på ikke blot at se mennesket som en række biokemiske processer, men som en del af helheden og et udtryk for naturens skønhed og intelligens.

 

Uddannelse indenfor Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi:

 

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi
v/Anni Jørgensen og Heather Smith

  • Certificeret og Eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut (RAB)
  • Intro kursus – Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi og Mindful Touch Therapy
  • Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi I-VI
  • Opstartskursus for trænede terapeuter
  • Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi på børn I og II
  • Dynamisk Stilhed
  • Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi og hjernen
  • Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi på dyr
  • Det Magiske Ansigt (Dynamisk Ansigts Massage)

Andre relevante uddannelser og kurser:

Share This