Gavekort til kropsterapi på Østerbro i København

Gavekort

Hos kjeldadam.dk kan du bestille et gavekort direkte her på hjemmesiden. Du kan fx vælge et af nedenstående forslag. Men du kan også skrive til mig, hvis du skulle have særlige ønsker eller forespørgsler.

Hvordan får jeg gavekortet?

Når du har kontaktet mig og vi har fundet frem til, hvilket gavekort du ønsker at købe, kan du indbetale beløbet via MobilePay på nummer 70444 eller via en bankoverførsel til Danske Bank, 3409 11545602. Herefter sender jeg gavekortet via email. Vær forberedt på at en bankoverførsel kan tage flere bankdage inden overførslen er registreret. Ønsker du et gavekort hurtigst muligt, kan du betale via MobilePay, hvor overførslen sker straks.

Behandlingsformer

Hvis du ønsker en uddybende forklaring på de behandlingsformer jeg benytter, kan du læse mere om dem her.

Ønsker du yderligere information, eller har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte mig via mobil 42 26 25 24 eller skrive til mig via kontaktformularen herunder.

Kontaktformular

Share This