Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi til babyer og børn

Behandling af babyer og børn

Når man anvender Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, kan man behandle små børn og babyer fra de er nyfødte. Behandlingen er meget blid og består af ganske lette berøringer, der foregår mens barnet har tøj på. Behandlingen foregår mens barnet ligger eller sidder på briksen, eller sidder hos far eller mor. Kontakten til far eller mor er vigtigt for at barnet er trygt gennem behandlingen. Det kan også være en god ide at medbringe noget legetøj eller en bog, som barnet kan beskæftige sig med, så der ikke er så meget fokus på selve behandlingen.

Børn er rigtig gode til at vise når de ikke har brug for mere, så ofte varer behandlingen ikke så længe. Jo yngre de er, jo hurtigere reagerer de oftest på behandlingen. Der afsættes 60 minutter til hele behandlingen, men den første del går med at skabe trygge rammer for barnet. Selve behandlingen påbegyndes ikke før barnet er klar til det.

Denne type behandling stimulerer kroppen til at søge hen til en tilstand af sundhed og balance. Voksne mennesker har gennem livet oplevet en masse både fysiske og psykiske traumer i større eller mindre grad, og derfor er vi ofte langt fra denne tilstand. Børn, og særligt de helt små, er meget tættere på denne tilstand af sundhed og balance. Derfor skal der ofte heller ikke så meget til for at rette op på eventuelle ubalancer. De reagerer derfor langt hurtigere end voksne og unge.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller hvis du ønsker at booke en tid.

Problematikker der ofte kan behandles med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

 

Kontakt mig og hør om behandlingen kan hjælpe ift jeres specifikke udfordringer.

Kontaktformular

Share This