Heste og mange andre dyr, minder på mange måder om mennesker, både fysiske og psykisk. De kan have belastningsskader og sygdomme, og de kan blive stressede og psykisk påvirkede af det liv de lever. På samme måde kan de også have rigtig god gavn af Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, for at få rettet op på de ubalancer de har i deres system. På flere måder er de faktisk nemmere at behandle end mennesker. De fornemmer at man ønsker at hjælpe dem, og hvis man har deres tillid, tager de imod behandlingen uden forbehold. Mange gange viser de endda selv, hvor og hvordan det skal gøres. Ofte er der en tydelig sammenhæng mellem de problemstillinger hesten har, og rytteren. Det kan derfor være en fordel at der også bliver set på rytteren, og at rytteren eventuelt også får en behandling. Det er sammenspillet mellem rytter og hest, der udgør den samlede balance, og det er afgørende for hestens trivsel.

Hvad kan Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi afhjælpe på heste og andre dyr?

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en meget blid og ikke manipulerende behandlingsform. Den foregår ved meget lette og langsomme tryk og berøringer, som ikke er ubehagelige for hesten. Tværtimod er hesten ofte meget afslappet og arbejder selv med under behandlingen. Se fx billedet i toppen.

Typiske problemstillinger der kan afhjælpes er:

  • spændinger i muskler
  • spændinger i og omkring organerne
  • rygsmerter
  • nakkestivhed
  • stress
  • fordøjelsesproblemer
  • generel trivsel
  • og meget mere

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi på dyr

Ud over mennesker, har jeg primært erfaring med behandling af heste, men alle dyr kan have gavn af behandlingen, så alle er velkomne.

 

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi på katte

Selvom katte ofte er meget egenrådige dyr, så er de også modtagelige for behandling. Man skal dog regne med at der nogen gange skal afsættes længere tid, før de føler sig trygge.

Behandling

En behandling varer typisk omkring 60 minutter inklusive samtale.
Jeg plejer at anbefale 3 behandlinger, for at se om det har effekt. Ofte er det nok, men i nogle tilfælde skal man regne med flere behandlinger.

Behandling af ryttere foregår i min klinik på Østerbro, med mindre andet aftales.
Kjeld Adam
Viborggade 7
2100 København Ø

Hvis du er rytter, og skal have behandling i sammenhæng med en hest, får du rabat i forhold til de almindelige priser.

Ring og hør nærmere om pris og mere information, ved større afstande og flere heste, behandling af ryttere mm. Du kan kontakte mig på 42 26 25 24.

 


Min kollega Sinika viser her et eksempel på, hvordan en behandling på en hest kan foregå.

Klientudtalelse

Mine 2 årige ragdolls katte har modtaget dyreterapi af Kjeld Adam.

Dejligt at Kjeld gav sig god tid til at lege, tale og kæle med dem til de var trygge og klar til at modtage behandling. De lå bare helt afslappet og modtog 🙂 Bagefter faldt de begge i dyb søvn. Hankatten kastede op to gange senere på dagen, måske udrensning!

Mange tak Kjeld

Anette

Share This