Interessen for vores behandlinger har været overvældende. I går stod der allerede en kø på over 20 koreanere udenfor vores stand en halv time efter vi havde åbnet. Koreanerne har en utrolig tålmodighed. Mange af dem venter flere timer på at komme til at få en behandling.

Det er interessant at der er så stor interesse specielt for os. Der er jo en del andre tilbud, også med forskellige former for kropsterapi. Men vi har ikke observeret at der er kø andre steder end hos os. Så det lader til at vi tilbyder noget, der er meget anderledes end de andre. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, men samtidig også meget overraskede.

 

Pernille giver behandling

De tre brikse vi har fået stillet til rådighed kan ikke justeres i højden. Alle koreanere er åbenbart lige høje – eller lave 😉 Vi er alle tre over 180 cm høje, så det er lidt af en udfordring at stå og arbejde ved disse lave brikse. Her er det Pernille, der er i gang med en behandling.

De hvide kitler viser også interesse

Interessen har været mindst lige så stor i dag. Ud over det, så får vi flere og flere besøg fra de andre behandlere på messen. De er meget interesserede i det vi laver. Det er godt nok specielt at arbejde mens der står en flok læger i hvide kitler og nærstuderer det man foretager sig ????

Vi fik blandt andet en forespørgsel fra en stand, der repræsenterede traditionelle japanske behandlingsmetoder. Det sjove var, at lederen Meong-Ju Kim, som gerne ville prøve en behandling, er kineser, og er professor i kinesisk medicin på Nambu University i Korea. Man skal lige holde tungen lige i munden, når man kommunikerer med dem. Nogle gange med og nogle gange uden tolk, og de færreste kan meget andet engelsk end “nice to meet you” ???? Professoren var meget begejstret for behandlingen, og blev meget afslappet. Faktisk faldt han i søvn midt i behandlingen og lå og snorkede. Så må man sige at han har fået ro i systemet ????

Vi fik desuden en forespørgsel om udveksling af behandlinger med en gruppe af traditionelle koreanske kiropraktorer. Jan startede med at få en behandling i dag, og så regner jeg med at vi gengælder med behandlinger i morgen. Det bliver spændende at se, hvordan de reagerer på det. De er utroligt dygtige, men det er umiddelbart en helt anden tilgang de har i deres behandlingsform.

FORTSÆTTELSE FØLGER…

Share This