42 26 25 24 info@kjeldadam.dk

Følelsesmæssige blokeringer

Følelsesmæssige eller psykiske blokeringer er et udtryk for overbevisninger der ligger programmeret i vores underbevidsthed. Gennem Bevidsthedsterapi (PSYCH-K) kan man arbejde med at omprogrammere disse overbevisninger. Du kan læse mere om terapiformen her.

Nedenstående er citater, som beskriver forskellige former for blokeringer.

“90% af al den smerte vi oplever skyldes gemte følelser, følelsesmæssig bagage i ryksækken, fra skilsmissen, fra overgreb som barn, fra udfordringer på arbejdspladsen. Disse energier følger os og forstyrrer vores liv og forårsager vores sygdomme og vores selvdestruktive adfærd.”

Dr Bradley Nelson – The emotion Code

“Det er vores gemte følelser, traumer, angst og ubehandlede oplevelser i livet, som ophobes i nervesystemet, der er kilden til alt, hvad der gør os syge.”

Sonia Choquette – Stifter af 6th Sensory Living og forfatter

“De symptomer vi oplever, er kroppens nødråb om at der er noget galt.”

“Følelser er en hukommelse/registrering af fortiden, så hvis følelserne er gemt i kroppen, så lever kroppen bogstavelig talt i fortiden. Og kroppen er den ubevidste hjerne, og tror at den befinder sig i de sammen miljømæssige conditions, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Kroppen lever bogstaveligt talt i fortiden.”

Dr Joe Dispenza – neuroforsker, foredragsholder og forfatter

“Resultater er at vores blodtryk stiger, vores immunsystem nedsættes, vi bliver angste fordi vi ikke kan udleve vores fulde potentiale på nuværende tidspunkt. Kernen i alle symptomer på stress og sygdom er følelser og minder, traumatiske oplevelser, der er gemt dybt i vores underbevidsthed.”

Dr Darren Weissman – The Lifeline Technique

“Følelser har en tendens til at hobe sig op, og vi har en tendens til at skubbe dem væk og ignorere dem, efterhånden som de hober sig op, fordi vi er opdraget til at modstå ting, der ikke er behagelige, i stedet for at FØLE ting der ikke er behagelige.”

Alain Herriott – The Wonder Method

“Meget af det vi udsættes for gennem medierne, skaber negative følelsesmæssige molekyler. Og når de først er manifesteret i kroppen, er de virkelige og fysiske. Og man kan ikke engang få dem ud af kroppen igen, med mindre man ved, hvordan!”

Don Tolman – Whole Food ernæringsekspert og forfatter

“Alt hvad du tænker og føler afspejles direkte og 100% ærligt i din krop, som over- og underspændinger, som energirige og energiforladte områder og så videre. Kroppen husker alt hvad du har været igennem, og gemmer derfor sin egen helt private historie. Det gælder både efter traumer og chok, men også kærlighed og tryghed. Dele af disse historier er oplevet da du var spæd, med et umodent begrebsapparat. Cellerne i kroppen reagerer ud fra det de sanser.

Man kan sammenligne spændinger og blokeringer i kroppen med “vagter” fra en svunden tid, som sidder og vogter at du ikke lider overlast. De har bare ikke fået at vide at krigen er ovre, og at de godt kan tage hjem. Disse “vagter” er meget dyre i drift. De vil stadig reagere som de gjorde dengang, hvilket ofte er meget voldsomt og med uforholdsmæssig stor spænding og følelsesmæssig reaktion. De optager utroligt meget af din energi og kreativitet, og stjæler derfor også meget af din glæde og livslyst.”

Jan Adam – kropsterapeut og coach

Fysiske blokeringer

Ovenstående citater er frit oversat, og beskriver på en meget klar måde, hvordan følelsesmæssige blokeringer kan påvirke os. De følelsesmæssige blokeringer låser energien i kroppen og kan manifestere sig som fysiske blokeringer, der fører til diverse smerter og andre fysiske symptomer. Men blokeringerne kan også sanses i en Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeutisk behandling, og kan dermed fjernes igen. Er kroppens energi i balance, kan livsenergien flyde frit, og vores krop bliver dermed forsynet med livsenergi. Vi kan betragte ubalance som blokeringer, der hindrer livsenergien i at flyde.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med dine blokeringer.

Ønsker du at booke en tid?

Share This